TAKE-AWAY Valentijn
Geen zin om de hele avond in de keuken je te staan uitsloven of gewoon geen grote chef? Dan kan u ook voor valentijn weer beroep doen op onze chefs en hun creaties!
Al onze afhaalgerechten en menu’s worden voorzien van alle toebehoren en komen met uitleg van de chef over hoe ze op te warmen en te presenteren.
AFHAAL MOMENTEN
Vrijdag 11/02
Van 16h tot 18h
Zaterdag 12/02
Zondag 13/02
BESTELLEN
Via mail
brasserie@golflounge.be
Telefonisch
0472/35.78.24
Valentijnsmenu €56,00 ( take away €48,00)
Op vel gebakken skrei/ gegrilde schorseneren/ aardpeer/ hazelnootboter
Bisque van noordzeekrab
Kalfsfilet/ zwezerik/ witloof/ krokante savooi/ truffelbearnaise
Krieksabayon/ rode vruchten/ crumble
Voorgerechten / Hapjes
Assortiment hapjes ( 5 stuks)
€ 9.00
Zeeuwse oester ( 6 stuks)
€ 13,00
Huisbereide kaaskroket / stuk
€ 5.00
Huisbereide garnaalkroket/stuk
€ 7,00
Huisbereide wildpaté/ appelconfijt
€ 12.00
Huisbereide terrine de foie gras/ witloofconfijt
€ 17.00
Gemarineerde schotse zalm/ dille/ gerookte komkommer/ zeekraal
€ 16.00
Scampi "diabolique (6st)
€ 12.00
Scampi "kreeftensaus" ( 6st)
€ 13.00
Groentensoep( dagsuggestie)
€ 6.00/L
Kreeftenbisque/ zure room/ gekonfijte tomaat
€ 14.00/L
Vlees & Visgerechten
Paling gebakken/ tartaar/ slaatje
€ 22.00
Paling in t'groen
€ 25.00
Kabeljauwhaasje/ prei/ jonge spinazie/ beurre blanc
€20,00
Tongrolletjes/ julliennegroentjes/ kreeftenjus
€ 21.00
Eendenborstfilet/ wintergroenten
€20,00
Lamskroon/ wintergarnituren
€ 22.00
Hertekalffilet/ wintergarnituren
€ 23.00
U kan hier steeds kiezen voor puree, krieltjes, aardappelgratin als aardappelvariant bij het gerecht. Dit is inbegrepen in de prijs.
Desserts
Fluweeltje van karamel en chocolade
€ 6.00
Roché " Nacré"
€ 7.00
Voor sommige zaken zal er een waarborg gevraagd worden, die u terugkrijgt wanneer u het gebruikte materiaal terugbrengt.
NIEUWSBRIEF