TAKE-AWAY Eindejaar
Geen zin om de hele avond in de keuken je te staan uitsloven of gewoon geen grote chef? Dan kan u ook voor de eindejaarsfeesten weer beroep doen op onze chefs en hun creaties!
Al onze afhaalgerechten en menu’s worden voorzien van alle toebehoren en komen met uitleg van de chef over hoe ze op te warmen en te presenteren.
U kan vrij kiezen uit de gerechten en zelf je menu samenstellen. Voor een 3-gangenmenu komt dit op €50,00pp, 4-gangenmenu ( + soep) komt dit op €55,00pp.
Alle gerechten kunnen ook afzonderlijk besteld worden.
AFHAAL MOMENTEN
Dinsdag 24/12
Van 16h tot 18h
Dinsdag 31/12
Van 16h tot 18h
BESTELLEN
Via mail
brasserie@golflounge.be
Telefonisch
0472/35.78.24
Voorgerechten
Oesters ( 6 stuks )
€ 15,00
Fazantkroketje/ witloof
€ 7,00/stuk
Kaaskroketje/ saladegarnituur
€ 5,00/ stuk
Garnaalkroketje/ saladegarnituur
€ 5,00/ stuk
Wildpaté/ appelconfijt/uienconfituur/ brioche
€ 14,00
Scampi "maison" ( tomaat/look/room)
€ 14,00
Scampi "diabolique"
€ 14,00
Scampi "look"
€ 14,00
Carpaccio van hert/ crème van truffel/ crumble van walnoten
€ 18,00
Carpaccio van belgisch wit-blauw/ parmesan/ truffel/ rucola
€ 14,00
SOEPEN
Kreeftenbisque
€ 16,00/ liter
Garnaalbisque
Crème van tomaat
€ 14,00/ liter
Hoofdgerechten
Paling gebakken/ tartaar/ slaatje of in t'groen
€ 28,00
Sliptongetjes/ tartaar/ slaatje 2 of 3 stuks
€ 16,00/ € 28,00
Kabeljauwhaasje/ prei/ beurre blanc
€ 17,00
Schartong "ostendaise"
€ 19,00
Scampi's "maison" of "diabolique" of "look"
€ 20,00
Everzwijnfilet/ wintergroenten
€ 20,00
Hertekalffilet/ wintergroenten
€ 22,00
Wildstoofpotje
€24,00
Lamskroon/wintergroenten
€24,00
Parelhoenfilet/ witloof/ boschampignons
€ 24,00
U kan hier steeds kiezen voor puree, pomme "fondant", aardappelgratin,verse kroketten of gebakken rijst als aardappelvariant bij het gerecht. Dit is inbegrepen in de prijs.
Desserts
Crumble/bosbessen/ appel/ rabarber
€ 7,00
Mousse van toblerone
€ 7,00
Chocoladebol/ karamel/ advocaat
€ 8,00
Deze menu komt op € 50,00pp/ 3 gangen en op € 55,00pp/4 gangen ( + soep).
NIEUWSBRIEF