TAKE-AWAY EINDEJAARSMENU
Geen zin in om de hele avond in de keuken je te staan uitsloven, uren in de file aan de kassa van het grootwarenhuis te staan of gewoon geen grote chef? Dan kan u ook voor de eindejaarsperiode weer beroep doen op onze chefs en hun creaties!
Al onze afhaalgerechten en menu’s worden voorzien van alle toebehoren en komen met uitleg van de chef over hoe ze op te warmen en te presenteren!
AFHAAL MOMENTEN
Donderdag 24/12
Van 14u tot 17u
Donderdag 31/12
Van 14u tot 17u
BESTELLEN
Via mail
brasserie@golflounge.be
Telefonisch
0472/35.78.24
MENU 1
€ 45.00
Zeetongfilets/ krokante wintergroenten/ sabayon van schaaldieren en champagne
Cappucino van boschampignons/ crumble van ganzelever
Reefilet/ pastinaak/ zalf van butternut/ madeirajus/airellen/ spruitjesgratin
Chocoladeverrassing
MENU 2
€ 48.00
Oosterse tartaar van cocquilles/ zeebaars/ avocado/ wakamé
Bisque van krab/ Armagnac/ gelei van paprika
Roulade van fazant/ witloof/ gluwhein/ tempura van sjalot
Chocoladeverrassing
Al deze prijzen zijn incl btw.
AMUSES BOUCHE
Assortiment amuses (5st)
€ 9.00/pp.
Zeeuwse oesters (6st)
€ 13.00
Al deze prijzen zijn incl btw.
VOORGERECHTEN
Huisbereide kaaskroket
€ 6.00/st.
Huisbereide garnaalkroket
€ 7.00/st.
Huisbereide wildpaté/ appelconfijt
€ 12.00/pp.
Huisbereide terrine de foie gras/ witloofconfijt
€ 17.00/pp.
Oosterse tartaar van cocquilles/ zeebaars
€ 17.00/pp.
Scampi diabolique (6st)
€ 12.00/pp.
Scampi look (6st)
€ 12.00/pp.
Scampi kreeftensaus (6st)
€ 13.00/pp.
Groentesoep (dagsuggestie)
€ 6.00/l.
Franse vissoep/ rouille
€ 12.00/l.
Bisque van krab/ Cognac
€ 14.00/l.
Bij de hoofdgerechten heeft u steeds de keuze uit frietjes, kroketjes , krieltjes of puree. Sauzen: peper, archiduc, bearnaise of rocquefort. Al deze prijzen zijn incl btw.
HOOFDGERECHTEN
Paling gebakken/ tartaar/ saladegarnituur
€ 22.00/pp.
Paling in ’t groen
€ 25.00/pp.
Paling kreeftensaus/ spinazie
€ 25.00/pp.
Kabeljauwhaasje/ prei/ basilicumpesto
€ 19.00/pp.
Tongrolletjes/ kreeftensaus/ julienne groenten
€ 22.00/pp.
Eendenborstfilet/ wintergarnituren
€ 20.00/pp.
Lamskroon/ wintergarnituren
€ 22.00/pp.
Roulade van fazant/ witloof/ spruitjesgratin
€ 25.00/pp.
Reefilet / wintergarnituren
€ 23.00/pp.
U kan steeds kiezen tussen puree, krieltjes, winterrisotto of gratin Dauphinois als aardappelvariant bij uw gerecht. Dit is inbegrepen in de prijs. Al deze prijzen zijn incl btw.
DESSERTS
Mousse van Toblerone chocolade
€ 5.00/pp.
Panna cotta/ witte chocolade/ chocoladecrumble
€ 6.00/pp.
Chocoladeverrassing
€ 7.00/pp.
Al deze prijzen zijn incl btw.
Voor sommige zaken zal er een waarborg gevraagd worden, die u terugkrijgt wanneer u het gebruikte materiaal terugbrengt.
NIEUWSBRIEF