TAKE-AWAY EINDEJAARSMENU

TAKE-AWAY EINDEJAARSMENU

Geen zin in om de hele avond in de keuken je te staan uitsloven, uren in de file aan de kassa van het grootwarenhuis te staan of gewoon geen grote chef? Dan kan u ook voor de eindejaarsperiode weer beroep doen op onze chefs en hun creaties!

Al onze afhaalgerechten en menu’s worden voorzien van alle toebehoren en komen met uitleg van de chef over hoe ze op te warmen en te presenteren!

AFHAAL MOMENTEN

Donderdag 24/12

Van 14u tot 17u

Donderdag 31/12

Van 14u tot 17u

BESTELLEN

Via mail

brasserie@golflounge.be

Telefonisch

0472/35.78.24

MENU 1

€ 45.00

Zeetongfilets/ krokante wintergroenten/ sabayon van schaaldieren en champagne

Cappucino van boschampignons/ crumble van ganzelever

Reefilet/ pastinaak/ zalf van butternut/ madeirajus/airellen/ spruitjesgratin

Chocoladeverrassing

MENU 2

€ 48.00

Oosterse tartaar van cocquilles/ zeebaars/ avocado/ wakamé

Bisque van krab/ Armagnac/ gelei van paprika

Roulade van fazant/ witloof/ gluwhein/ tempura van sjalot

Chocoladeverrassing

Al deze prijzen zijn incl btw.

AMUSES BOUCHE

Assortiment  amuses (5st)

€ 9.00/pp.

Zeeuwse oesters     (6st)

€ 13.00

Al deze prijzen zijn incl btw.

VOORGERECHTEN

Huisbereide kaaskroket

€ 6.00/st.

Huisbereide garnaalkroket

€ 7.00/st.

Huisbereide wildpaté/ appelconfijt

€ 12.00/pp.

Huisbereide terrine de foie gras/ witloofconfijt

€ 17.00/pp.

Oosterse tartaar van cocquilles/ zeebaars

€ 17.00/pp.

Scampi diabolique (6st)

€ 12.00/pp.

Scampi look (6st)

€ 12.00/pp.

Scampi kreeftensaus (6st)

€ 13.00/pp.

Groentesoep (dagsuggestie)

€ 6.00/l.

Franse vissoep/ rouille

€ 12.00/l.

Bisque van krab/ Cognac

€ 14.00/l.

Bij de hoofdgerechten heeft u steeds de keuze uit frietjes, kroketjes , krieltjes of puree. Sauzen: peper, archiduc, bearnaise of rocquefort. Al deze prijzen zijn incl btw.

HOOFDGERECHTEN

Paling gebakken/ tartaar/ saladegarnituur

€ 22.00/pp.

Paling in ’t groen

€ 25.00/pp.

Paling kreeftensaus/ spinazie

€ 25.00/pp.

Kabeljauwhaasje/ prei/ basilicumpesto

€ 19.00/pp.

Tongrolletjes/ kreeftensaus/ julienne groenten

€ 22.00/pp.

Eendenborstfilet/ wintergarnituren

€ 20.00/pp.

Lamskroon/ wintergarnituren  

€ 22.00/pp.

Roulade van fazant/ witloof/ spruitjesgratin

€ 25.00/pp.

Reefilet  / wintergarnituren

€ 23.00/pp.

U kan steeds kiezen tussen puree, krieltjes, winterrisotto of gratin Dauphinois als aardappelvariant bij uw gerecht. Dit is inbegrepen in de prijs. Al deze prijzen zijn incl btw.

DESSERTS

Mousse van Toblerone chocolade

€ 5.00/pp.

Panna cotta/ witte chocolade/ chocoladecrumble

€ 6.00/pp.

Chocoladeverrassing

€ 7.00/pp.

Al deze prijzen zijn incl btw.

Voor sommige zaken zal er een waarborg gevraagd worden, die u terugkrijgt wanneer u het gebruikte materiaal terugbrengt.

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen en onze nieuwste gerechten.